GÓRALSKIE WESELE

Menu weselne

 

  1. OBIAD:

    ZUPA : ROSÓŁ Z MAKARONEM

    DWIE PORCJE MIĘSA NA OSOBĘ DO WYBORU:

  • KOTLET „Burmistrza”

  • KOTLET SCHABOWY

  • KOTLET DROBIOWY

  • SZASZŁYK

  • NÓŻKA Z KURCZAKA (PIECZONA LUB FASZEROWANA)

  • PIECZEŃ Z KURCZAKA

  • KOTELT „DE VOLAILLE”

    ZIEMNIAKI,

    BUKIET SURÓWEK

  1. KAWA, HERBATA

  2. III. KOLACJA (DO WYBORU):

  • ROLADKI WOŁOWE, ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA, DEWOLAY, UDKO FASZEROWANE, KLUSKI ŚLĄSKIE, SOS, KAPUSTA CZERWONA, SAŁATA LODOWA, ZIEMNIACZKI OPIEKANE

  1. DESER DO WYBORU:

  • LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI,

  • OWOCE NA PATERACH

  • CIASTO

  1. BARSZCZ Z PASZTECIKIEM LUB KROKIETEM MIĘSNYM

  2. VI. CIEPŁE DANIE (DO WYBORU):

  • BOGRACZ

  • BOEUF STROGONOW

  • ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ

  1. ZIMNA PŁYTA:

  • PÓŁMISEK WĘDLIN,

  • PIECZONE MIĘSA

  • ROLADA SEROWA

  • ROLADA SZPINAKOWA

  • ŚLEDZIE

  • GALARETKI DROBIOWE LUB WIEPRZOWE

  • DWA RODZAJE SAŁATEK DO WYBORU:

  • Z PORÓW

  • JARZYNOWA

  • Z SELERA I Z SZYNKI

  • BROKUŁOWA

  1. NAPOJE, SOKI, SZAMPAN

     

    PROPONOWANE WYŻEJ MENU JEST JEDYNIE PRZYKŁADOWYM. OSTATECZNE MENU USTALANE JEST INDYWIDULANIE Z KAŻDYM KLIENTEM.

  2. KOSZTY DODATKOWE:  Stól wiejski – od 500 z do 1 000 zł

    koszt wesela od 110 zł / osoba uzależnione od wybranego menu